';

VD:N HAR ORDET

Naturskog har under 2017 och 2018 genomgått en rejäl ansiktslyftning för att kunna möta kundernas ökade efterfrågan och krav på kvalité, miljö och utförande, samtidigt som vi har haft en kraftfull tillväxt tack vare en större medvetenhet i dessa frågor. 2019 kommer därför bli ett spännande år där vi kan få maximal utväxling på vårt kompletta utbud av en bred och mycket kunnig organisation, en effektiviserad och miljöanpassad maskinpark och ett komplett utbud av tjänster anpassat för miljö, natur, träd och skogsvård.
Naturskog är och skall fortsätta vara den mest kompletta aktören i Mälardalen av tjänster inom miljö, natur, träd och skogsvård och växa i de delar av landet där våra tjänster efterfrågas.

Jag och min organisation ser fram emot att träffa er därute!

/Johan Josephson, VD

VÅRA MEDARBETARE

Johan Josephson
Läs mer om Johan
Utbildad skogsmästare och brinner för frågor som rör skog, träd och miljö. Johan kom närmast från Jacksons Trädvård där han var VD i drygt 3 år innan han beslutade sig för att köpa Naturskog. Han har långt förflutet på ledande positioner i olika branscher.
Jessica Selesi
Jessica SelesiDriftchef 070-858 16 14jessica@naturskog.se
Läs mer om Jessica
Skogsmästare i grunden med lång erfarenhet inom produktionsledning av bland annat biobränsle, avverkning och skogsvård samt markskötsel och anläggning. Ansvarig för drift, personal och planering.
Jonas Bolin
Jonas BolinFörsäljningschef 070-313 98 10jonas@naturskog.se
Läs mer om Jonas
Ansvarig för Naturskogs centrala försäljning och marknadskommunikation. Mångårig erfarenhet av försäljning och marknadskommunikation i B2B.
Joakim Thorsaeus
Joakim ThorsaeusController 073-843 83 00joakim@naturskog.se
Läs mer om Joakim
Har tidigare jobbat inom energibranschen. Lantbrukare och skogsägare.
Johanna Haapanen
Johanna HaapanenAdministration & Ekonomi 070-858 16 20johanna@naturskog.se
Läs mer om Johanna
Ansvarig för Naturskogs administration. Med mångårig erfarenhet från koordinerande och supporterande roller är hon van vid att stötta sina kollegor i deras arbete och agera spindeln i nätet på arbetsplatsen.
Lars Gunnarsson
Lars GunnarssonProjektledare Skogsmästare 070-858 16 10lars.gunnarsson@naturskog.se
Läs mer om Lars
Skogsmästare med utbildningsbehörighet för motor- och röjsåg. Flerårig erfarenhet av att hålla utbildningar inom motorsåg, röjsåg och skogsskötsel. Erfarenhet av att upprätta grönområdesplaner med virkesköp och stängsling.
Eric Rickberg
Eric RickbergProjektledare 072-050 66 51eric@naturskog.se
Läs mer om Eric
Gedigen erfarenhet av bl.a. riskträdsbedömning, avancerad trädfällning och forn- och kulturminnesvård. Utmärkningsansvarig nivå 3A och innehavare av ESA 14, Syn:s gröna körkort och motorsågskort ABC.
Patrik Millestu
Patrik MillestuProjektledare Skogsmästare 072-451 37 03patrik.millestu@naturskog.se
Läs mer om Patrik
Utbildad skogsmästare och personalvetare som vid sidan av studierna arbetat med skogs- och trädgårdsvård som egenföretagare. Stormfälld skog, fällning av svåra träd samt diverse specialuppdrag inom kulturvård har varit den huvudsakliga inriktningen. Innehar Motorsågskörkort ABC.
Hans-Christer Andersson
Hans-Christer AnderssonProjektledare 070-949 00 56hans-christer@naturskog.se
Läs mer om Hans-Christer
Gedigen erfarenhet av inventering och resursplanering av alla sorts skogliga och naturvårdsnära arbeten. FSC-certifierad trädfällare och innehar Grönt kort.
Martin Lagerlöf
Martin LagerlöfArbetsledare Ekolog 070-938 16 31martin@naturskog.se
Läs mer om Martin
Ekolog med drygt 20 års erfarenhet av planering och praktisk förvaltning i offentlig och privat tjänst, främst av odlingslandskap och dess rikedomar. Har drivit artprojekt, guidat, inventerat och skrivit många planer.
Fredrich Thomsson
Fredrich ThomssonArbetsledare Landskapsvårdare 073-545 18 97fredrich@naturskog.se
Läs mer om Fredrich
Utbildad i kulturvård med inriktning mot landskapsvårdens hantverk.
Sakkunnig i bevarande och utvecklande av landskapet i tätortsnära grönområden, både i skog och jordbrukslandskap. Bred kompetens inom trädvård samt modern stängsling och traditionell gärdsgårdsstängsling.
Maris Becers
Maris BecersArbetsledare 070-732 14 01maris@naturskog.se
Läs mer om Maris
Över 15 års erfarenhet av skogsbranschen. Gedigen erfarenhet av naturvårdshuggning, olika typer av röjning, trädfällning vindfällen, gallring, plantering, beskärning av äppelträd,
stubbfräsning, rågångmarkering, landskapsplanering, kulturminnesvård.
Innehar grönt kort, motorsågskörkort ABC, ESA utbildning. Har höga kvalitetskrav och genomför noggranna uppföljningar.
Piotr Szulc
Piotr SzulcArbetsledare Certifierad arborist 073-038 85 40piotr@naturskog.se
Läs mer om Piotr
Utbildad certifierad arborist och van arbetsledare med drygt 20 års erfarenhet av avancerad trädfällning. Innehar bl.a. Motorsågskörkort ABC, Grönt kort samt ESA-kort.
Rolf Björklund
Rolf BjörklundArbetsledare Naturvårdare 072-972 25 82rolf@naturskog.se
Läs mer om Rolf
Över 10 års erfarenhet av röjning, fällning, stormfällning och underhåll av kraftledningsgator. Bred kunskap av naturvård i naturreservat, parker och bostadsområden.
Fred Mattsson
Fred MattssonArbetsledare 070-858 16 23fred@naturskog.se
Läs mer om Fred
Flerårig erfarenhet av praktiskt och teoretiskt arbete inom skogsbruk, naturvård och skötsel.
Magnus Jerreling
Magnus JerrelingArbetsledare 070-663 12 35magnus@naturskog.se
Läs mer om Magnus
Mångårig erfarenhet av planering och utförande av diverse naturvårdsprojekt och avancerad fällning i skogs- och stadsmiljö. Gedigen kunskap av forn- och kulturminnesvård samt småskaligt skogsbruk.
Jan Dziurzynski
Jan DziurzynskiArbetsledare 072-271 59 67jan@naturskog.se
Läs mer om Jan
Lång erfarenhet av arbetsledning inom kraftledningsgator och naturvårdsuppdrag med selektiv gallring och röjning.

LEDIGA TJÄNSTER

Vi söker Arborister att förstärka vårt team

Är du utbildad Arborist med minst 2 års klättringserfarenhet? Är du driven, lyhörd och engagerad och söker nya utmaningar i en snabbt växande organisation? Då är du kanske den vi söker! Läs mer och sök tjänsten via RekryteringsKonsultens hemsida här. Tipsa gärna om du känner någon som skulle kunna passa in.

 

Vi söker fler duktiga Naturvårdsarbetare

Söker du ett omväxlande jobb som innefattar främst motormanuell huggning och röjning där kvalitet och säkerhet är i fokus? Just nu söker vi fler duktiga Naturvårdsarbetare till vår dynamiska organisation. Läs mer och sök tjänsten via RekryteringsKonsultens hemsida här.

 

Vi söker alltid duktiga och drivna medarbetare för våra träd-, skogs- och naturvårdstjänster!
Ring eller maila oss idag!