Vi söker nu Maskin, skotare och skördare – förare

Om Naturskog
Naturskog AB är specialister på skötsel av skogs- och naturvårdsområden med höga rekreations-, kultur- och naturvärden, till exempel tätortsnära skogar, naturreservat och betesmarker. Bolaget är i huvudsak verksamt i Gästrikland, Västmanland, Uppland, Södermanland, men åtar oss även uppdrag utanför nämnda landskap.
Våra kunder idag utgörs bland annat av Kommuner, Länsstyrelsen samt Fastighetsverket.
Vi har ca 40 medarbetare, egen maskinpark samt tillkommande underleverantörer.

Arbetsuppgifter
Består i att utföra skotar och skördaruppdrag främst i Uppsala och Stockholms län men även manuella arbeten med motorsåg och röjsåg när det behövs. Uppdragen innebär att utföra skotningsuppdrag eller skördaruppdrag åt Naturskogs kunder i Mälardalen av både naturvårds och traditionell karaktär. Naturskog AB har idag både stora och små skotare av märket Malwa, Vimek och John Deere, företaget har även två skördare.
För att passa in i rollen ser vi att du först tar ansvar för och börjar köra företagets skotare eller köra skördare och övriga maskiner. Naturskog är mycket noga med att personalen skall ingå i team med spetskompetens, därför ser vi gärna att sökande har tidigare maskinerfarenhet av deras maskinmärken.

Erfarenhet
Du ska ha praktisk erfarenhet av skogliga maskinuppdrag, inneha minst AB motorsåg, drivas av utmaningar och vara flexibel. Du kommer arbeta nära företagets projektledare och därför vara öppen för korta ledtider. Det är viktigt att du är självgående, lösningsorienterad och ordningsam.
Din maskin är ditt verktyg och därför ser vi dig som en ansvarstagande person. Körkort är ett krav. Flerspråkighet, skoglig teoretisk bakgrund och flerårig praktisk erfarenhet av skotare/skördare är en merit.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Joakim Thorsaeus VD Naturskog AB joakim@naturskog.se eller 073-843 83 00

För att söka tjänsten vänligen skicka din ansökan innehållande personligt brev och CV via mejl till joakim@naturskog.se

Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut – skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!