Vi söker kundfokuserad projektledare

Vi söker nu en kundfokuserad, engagerad, organiserad och mycket driven person till rollen som Naturskogs nya Projektledare!

Om Naturskog
Naturskog AB är specialister på skötsel av skogs- och naturvårdsområden med höga rekreations-, kultur- och naturvärden, till exempel tätortsnära skogar, naturreservat och betesmarker. Bolaget är i huvudsak verksamt i Stockholm med omnejd samt Gästrikland, Västmanland, Uppland, Södermanland,
Våra kunder idag utgörs bland annat av Kommuner, Länsstyrelsen samt byggbolag.
Vi har ca 40 medarbetare, egen maskinpark samt tillkommande underleverantörer.

Om rollen
För att lyckas i rollen krävs det att du är driven, engagerad, målfokuserad samt tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi att ser att du är affärsmässig och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och medarbetare.
Du arbetar dagligen operativt mot både, arbetsledare, manuella utförare, maskinförare och underentreprenörer vilket ställer krav på din förmåga att vara lyhörd, organiserad och samtidigt vara trygg i att fatta beslut. Du ska kunna ha många parallella projekt på gång samtidigt samt ha en förmåga att driva projekt framåt. Vidare arbetar du alltid för att vara en förebild i hela organisationen genom att förmedla och agera som företagets representant samt stödja och vårda Naturskogs varumärke. Du rapporterar till och svarar direkt under företagets VD.

Ansvarsområden:
– Ansvar för att planera, leda och styra projekten mot våra kunder. Det innebär att föra dialog med kunden om dennes önskemål och krav, arbetsleda personal och maskiner samt att se till att vi levererar överenskommet uppdrag i tid med kvalitet och lönsamhet.
– Budgetansvar för egna projekt och ansvar för projektens lönsamhet i förhållande till uppställda mål.
– Administrativt ansvar i att löpande hantera projekten och avtalen i våra system där fakturering, tidrapportering samt uppföljning ingår. Övrig dokumentation kopplat till projekten ingår likaså.
– Aktivt deltagande på de olika möten som hålls inom arbetsgruppen och i företaget.
– Kontakt med underleverantörer och ansvar för inköp knutna till projekten.

Erfarenheter och egenskaper:
Vi söker dig som har skoglig högskoleutbildning eller praktisk skoglig arbetslivserfarenhet. Har du arbetat i en liknande tjänst tidigare är det mycket meriterande. Du motiveras av att förstå affären för att kunna bistå med bästa möjliga service internt som externt. Du är driven och en glad och ödmjuk person och har lätt för att anpassa dig till människor och rådande situationer. Du har även god IT-vana och en analytisk förmåga då vi gärna ser att du är med och bidrar till att förbättra våra rutiner och processer. I takt med att du växer i rollen, desto fler möjligheter finns det för utveckling och ansvar.
Tjänsten kräver B-körkort. Samt motorsågskörkort A och B.
Du har en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i såväl talad som dokumenterad form i både det svenska och engelska språket.
Tjänsten är placerad och utgår från Upplands Väsby men med ett arbetsområde som sträcker sig över Stockholms och Uppsalas län.
Tjänsten är en heltidstjänst som ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson på telefon 072-451 37 04
För att söka tjänsten vänligen skicka din ansökan via mejl till fredrik.nilsson@naturskog.se
Välkommen med din ansökan!