Kundfokuserad Arbetsledare Sörmland / Södra Stockholm

Vi söker nu en kundfokuserad, engagerad och mycket driven person till rollen som Naturskogs nya Arbetsledare!

Om Naturskog
Naturskog AB är specialister på skötsel av skogs- och naturvårdsområden med höga rekreations-, kultur- och naturvärden, till exempel tätortsnära skogar, naturreservat och betesmarker. Bolaget är i huvudsak verksamt i Gästrikland, Västmanland, Uppland, Södermanland, men åtar oss även uppdrag utanför nämnda landskap.
Våra kunder idag utgörs bland annat av Kommuner, Länsstyrelsen samt Fastighetsverket.
Vi har ca 40 medarbetare, egen maskinpark samt tillkommande underleverantörer.

Om rollen
För att lyckas i rollen krävs det att du är driven, engagerad, målfokuserad samt tycker om att arbeta i team ute i fält hos våra kunder. Du rapporterar till projektledaren som är ansvarig för våra kunder och deras beställningar och avtal. Vi ser gärna att du är affärsmässig och har lätt för leda och fördela arbete. Du arbetar dagligen operativt mot både projektledare, arbetsledare, manuella utförare, maskinförare och entreprenörer vilket ställer krav på din förmåga att vara lyhörd, organiserad och samtidigt vara trygg i att fatta beslut. Du ska kunna ha många parallella projekt på gång samtidigt samt ha en förmåga att driva projekt framåt. Du kommer vara delaktig och tillsammans med arbetslaget utföra det arbetsuppgifter som köra motorsåg, röjsåg, enklare snickeriuppgifter samt säkerhetsställa och koordinera underleverantörernas utförande.
Du arbetar alltid för att vara en förebild i hela organisationen genom att förmedla och agera som företagets representant samt stödja och vårda Naturskogs varumärke.

Ansvarsområden
 Ansvar för att i fält planera, leda och styra projekten. Det innebär att föra dialog med projektledaren och kunden om dennes önskemål och krav, arbetsleda personal och maskiner samt att se till att vi levererar överenskommet uppdrag i tid med kvalitet och lönsamhet.
 Administrativt ansvar i att löpande hantera projekten i våra system där fakturering, tidrapportering samt uppföljning ingår. Övrig dokumentation kopplat till projekten ingår likaså.
 Aktivt deltagande på de olika möten som hålls inom arbetsgruppen.
Arbetsuppgifter

 Hålla i interna uppstarts och avstämningsmöten i fält.
 Ha dialog med kunder
 Köra motorsåg och röjsåg, enklare snickeriarbeten samt löpande uppgifter knutna till våra projekt.
 Resursplanering och styrning av maskiner och personella resurser samt samordning kring detta med övriga kollegor.
 Arbetsledning i fält.
 Egenkontroller på utfört arbete.
 Kvalitetsansvar för projekten i fält och med tillhörande dokumentation.
 Administration i vårat digitala projektledningssystem i form av löpande underlag för fakturering, tidrapportering och budgetering.

Egenskaper och Erfarenhet
Vi söker dig som har skoglig arbetslivserfarenhet eller utbildning. Har du arbetat i en liknande tjänst tidigare är det meriterande. Samt om du har erfarenhet / utbildning av beskärning.
Du är nyfiken motiveras av att förstå affären för att kunna bistå med bästa möjliga service internt som externt. Du är en glad, ödmjuk flexibel person och har lätt för att anpassa dig till människor och rådande situation. Du gillar ordning och reda.
Du har även god IT-vana och en organisatorisk förmåga. Vi ser att du är med och bidrar till att förbättra våra rutiner och processer. I takt med att du växer i rollen, desto fler möjligheter finns det för utveckling och ansvar.
Tjänsten kräver B-körkort samt motorsågskörkort A och B. Du har en god förmåga att kunna uttrycka dig och företagets intressen i såväl talad som dokumenterad form i både det svenska och engelska språket.
Tjänsten är placerad och utgår från Upplands Väsby. Majoriteten av våra arbeten sker i Stockholmsområdet.
men vi har även arbeten som sträcker sig över Stockholm, Gästrikland, Västmanland, och Uppsalas län.

Tjänsten är en heltidstjänst som ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Nilsson på telefon 072-451 37 04
För att söka tjänsten vänligen skicka din ansökan via mejl till fredrik.nilsson@naturskog.se

Välkommen med din ansökan!