FODER

Beställning av ekologiskt kött

Hör av er så snart ni kan om ni är intresserade av att boka köttlådor. Genom att vi har begränsade volymer så det är först till kvarn som gäller. Priset är 135:-/kg för styckdetaljer nöt och 110:-/kg för färs, helt lamm 166:-/kg och halvt lamm 199:-/kg. Vi säljer nötköttet endast i paket om 20 kg, och då 10 kg färs samt 10 kg styckdetaljer. Allt kött är vakuumförpackat och märkt.

Köttet kommer att finnas för avhämtning av beställaren på vår gård Lejden intill Arlanda under Okt/Nov, aktuell vecka ännu ej fastställd. Betalning sker med Swish på plats. Maila in din bokning på nedanstående e-adress. Vi mailar karta och avhämtningstider så leveransvecka är fastställd.

Köttet kommer från vår egen gård och djur. Tillvardags och under den snöfria perioden är djuren ute på betesuppdrag runt om i Mälardalen och övrig tid på vår gård.  Besättningen består idag av ca 160 blandnötdjur och 100-tal får

  Beställningsformulär

  Fyll i ditt namn och dina kontaktuppgifter samt vad du önskar att beställa så kontaktar vi Er inom 24 timmar (helgfri vardag) för att bekräfta din beställning.

  Foder:

  Foder:

  Foder:
  Alla fält med * är obligatoriska