EKOLOGISKT KÖTT

Beställning av ekologiskt kött

Här kan ni beställa ekologiskt och närproducerat kött från nöt och lamm. Det är först till kvarn som gäller och vi säljer nötköttet i lådor om 10 kg. Varje låda innehåller 5 kg färs och 5 kg styckdetaljer. Lamm säljes som helt eller halvt och vikten på lådan kan då variera. Helt lamm väger mellan 10-14 kg och halvt 5-7 kg, finstyckat, benfritt kött. Allt kött är vakuumförpackat och märkt.

Nötlådan väger 10kg (5 kg styckdetaljer,5 kg färs) 1225:- /låda
Lammlåda helt lamm, 166:-/ kg ca 1660 – 2325:-/ låda
Lammlåda halvt lamm, 199:-/ kg ca 995 – 1395:-/ låda

Köttet kommer att finnas för avhämtning av beställaren på vår gård Lejden intill Arlanda under Okt/Nov, aktuell vecka ännu ej fastställd. Betalning sker endast med Swish på plats. Gör din beställning i formuläret till höger. Efter telefon kontakt mailar karta och avhämtningstider så snart leveransvecka är fastställd.

Köttet kommer från vår egen gård och djur. Tillvardags och under den snöfria perioden är djuren ute på betesuppdrag runt om i Mälardalen och övrig tid på vår gård. Besättningen består idag av ca 130 blandnötdjur och 100-tal får.

Beställningsformulär

Fyll i ditt namn och dina kontaktuppgifter samt vad du önskar att beställa så kontaktar vi Er inom 24 timmar för att bekräfta din beställning.

Nötkött - färs 5 kg & styckdetaljer 5 kg:
Lamm halvt (urbenat) ca 5-7 kg:
Lamm helt (urbenat) ca 10-14 kg :
Alla fält med * är obligatoriska